Mycket att göra!


Länge sen jag skrev här!! Händer så mycket hela tiden! Eller vetifan föresten.. men tiden bara försvinner iväg!
druckit lite väl mycke alkohol på senaste tror jag.. jag å Maria e stammisar på bolaget.. två flaskor vin å en glögg :P men vi har haft kul iaf!
I helgen va vi på bartömning på magget! Full va jag men jag va låååångt ifrån ensam om den saken! 
Riktigt kul! Förutom att Malins jacka mystiskt försvann från garderoben :S trots att hon hade brickan i väskan hela tiden.. hmm... 
Å brorsan va där!! De va förvånande! men han va lika dretfull som sin syster :D Ha Ha jag har lärt honom allt jag kan :P nävars! 
Lilla syster har tagit körkort :D så kul för henne å BRA för min del! fylle chaffis!! yeah! 
Jag har köpt en egen bil!! wiiiiiiie! de va på tiden kanske! har döpt den oxå! Röda Faran heter den! Lite å fixa på den bara. Jag och Stoffe låg i garaget en hel freda å greja me bilen.. så nu e den fiiiiin som attans! Vi ÄGER på att tona rutor! Så nu e de bara byta koppling, ventilkåpspackning och byta startmotor kvar :D weeeeeeeey! eller nått! 
Å MIN Zara har kommit hem!!!!!!!! <3 

Dom här två veckorna som kommer (eller vi e mitt i en av dom) kommer va hemska! jag jobbar röven av mig å Älskling har sin helvetes vecka!! Helgen efter de ska jag på skogsfest å han ska till 08 landet! uuuuufffffff!
å sen helt plötsligt e de Jul! Gaaaaaaaaaaad  hur fan ska man hinna me allt?!?!
Julen är iaf planerad för våran del! Löste de riktigt bra tycker jag! Med min familj tills Kalle Anka e slut för de MÅSTE jag se med mina små kusiner!!!! så e de bara!! Å sen åker vi till Tift å myser med hans familj!

Sen är de Nyår å vi firar 1 år! <3 tiden går fort!

Nää nu ska jag ta å burra ner mej i sängen!

image6

Over And Out! / Fiii

LÄS INTE DETTA!!!

Vad nu då? Läste du inte rubriken? Fattade du inte att du skulle hoppas över det här? Jasså!! Varför i all världen fortsätter du? Tro mig. Du kommer inte få ut någonting av det här. Sluta med det här och läs något annat! Har du inte slutat än?? Du kastar ju bara bort din dyrbara tid. Det här är rätt ögonblick att visa att du har tillräkligt med karaktär för att sluta. Har du svårt att fatta? Sluta! Nu är du halvvägs genom stycket som du skulle hoppa över! Du fortsätter alltjämt. Du kan inte låta bli att läsa nästa rad, eller hur? Nej, jag hade rätt! Uppriktigt sagt, vad får du ut av det här? Inte ett dugg! Ändå bär du dig åt som du vore förhäxad. Nu är det bara några få rader kvar. Sista chansen att visa att du har någon vilje kraft. Men du är alltjämt för nyfiken för att kunna sluta. Jag slår vad om att du läser sista raden. Hade jag rätt kanske?

HJÄÄÄÄLP!!!

Nu är det bara två dagar kvar tills Carro å Mattias gifter sig! Å shit vad jag har haft problem med att hitta någonting att ha på mig! :S Inget Vitt å inget Svart så säger traditionerna! Vitt får man inte ha för det är brudens färg och svart får man inte ha för det betyder att man har haft sex med den blivande mannen fick jag höra.. man viste ju att man inte har svart på sig på ett bröllop men ja viste inte att de betydde de.. Å de men hittar i affärerna e svart å vitt GAAAAAH!!! eller så e de massa konstiga klänningar eller jo visst e dom snygga men inte stiliga som man vill ha de! Men som tur är kom Surre som en räddande ängel idag å sa att hon hade en klänning som ja kunde få låna! TACK SÅ JÄTTE MKT!!!!!! De största bekymmret ur världen iaf! Puuuh!!

I natt har jag inte sovit ett skit eller jo de har jag men jag har drömt massor med mardrömmar hela natten!! USCH!!! å när jag somnat om har drömmen fortsatt där jag vaknat fyy de va ingen rolg natt! Hoppas på att få sova lite mer i natt!

Å i morgon fyller min suttgummsa Malin år!!!
Då blir det till å fira! Har fixat present idag =)

Nu ska jag ta å städa lite här hemma!

Over And Out! / Fiiiii
                                                                
                          Saknar min Zara!!!!! kom hem!!!!!!!!!!!!!! <3

RSS 2.0