Mycket att göra!


Länge sen jag skrev här!! Händer så mycket hela tiden! Eller vetifan föresten.. men tiden bara försvinner iväg!
druckit lite väl mycke alkohol på senaste tror jag.. jag å Maria e stammisar på bolaget.. två flaskor vin å en glögg :P men vi har haft kul iaf!
I helgen va vi på bartömning på magget! Full va jag men jag va låååångt ifrån ensam om den saken! 
Riktigt kul! Förutom att Malins jacka mystiskt försvann från garderoben :S trots att hon hade brickan i väskan hela tiden.. hmm... 
Å brorsan va där!! De va förvånande! men han va lika dretfull som sin syster :D Ha Ha jag har lärt honom allt jag kan :P nävars! 
Lilla syster har tagit körkort :D så kul för henne å BRA för min del! fylle chaffis!! yeah! 
Jag har köpt en egen bil!! wiiiiiiie! de va på tiden kanske! har döpt den oxå! Röda Faran heter den! Lite å fixa på den bara. Jag och Stoffe låg i garaget en hel freda å greja me bilen.. så nu e den fiiiiin som attans! Vi ÄGER på att tona rutor! Så nu e de bara byta koppling, ventilkåpspackning och byta startmotor kvar :D weeeeeeeey! eller nått! 
Å MIN Zara har kommit hem!!!!!!!! <3 

Dom här två veckorna som kommer (eller vi e mitt i en av dom) kommer va hemska! jag jobbar röven av mig å Älskling har sin helvetes vecka!! Helgen efter de ska jag på skogsfest å han ska till 08 landet! uuuuufffffff!
å sen helt plötsligt e de Jul! Gaaaaaaaaaaad  hur fan ska man hinna me allt?!?!
Julen är iaf planerad för våran del! Löste de riktigt bra tycker jag! Med min familj tills Kalle Anka e slut för de MÅSTE jag se med mina små kusiner!!!! så e de bara!! Å sen åker vi till Tift å myser med hans familj!

Sen är de Nyår å vi firar 1 år! <3 tiden går fort!

Nää nu ska jag ta å burra ner mej i sängen!

image6

Over And Out! / Fiii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0