Lost in space!

lördag va de idag ja... usch va ska man göra??
funderar rätt starkt på att dra till harje och chilla me acke å stoffe..
skulle va skönt.. grilla lite grogga lite.. sitta å snacka skit å bara va...

har haft min lilla verris här dom senaste dagarna =) mys pys!
förra helgen va vi på harrys på skumparty.. fan va kul vi hade.. fulla me skum och gemonblöta =P hehe
jag fick dock urinvägsinfektion på köpet inte fullt lika kul men de kan de ju va värt för så kul som vi hade har ja inte haft på länge.. lördan spenderades hos min lilla plutta Cattis <3 vet inte vad ja skulle göra utan den tokan! looods of löööv to juu<3 vi skulle bara ta ett par groggar men de slutade me myche groggar =D och massssssor me skitsnack.. och en del roliga kort :P *ehemm* kul som fään hade vi iaf =)
veckan som varit hade de varit jobb å jobb å lite mera jobb.. umgåtts lite me verra tors å fre..

usch e så trött och orkeslös....  ge mej ork nån!!!!!


can we try again
to start a new and lovely story
that will shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
of how it used to be
baby you and me
convinced we were each others destiny...

Nää fy fan för å sitta här å deppa!!
vissa människor skulle fan ha stryk!!!!
you better watch your back bitch! 

Puss å hej /Mathias Tjej! 


Jävla Bil!

Hej å hå... Här sitter jag hemma fast på landet med en kopp kaffe å väntar på att min pappa å bror ska komma å rädda mig! Skulle jobbat i morse men min nya bil tyckte inte de.... Vill ikke starta den.. Biljävel!!! GaaaaH! Aja hoppas de inte allt för allvarligt fel på den...

Igår va jag, hjärtat å hässel å spela minigolf.. Det slog mig ganska snabbt att Faaaaan vad jag suger på äventyrsminigolf!! Hahahahahah andra gången vi spelar nu på 1 vecka å hmm får visst bara sämre å sämre resultat.. haha men WF kul e de iaf =) 
Efter minigolfen skulle vi glo på film hos Hasselgren.. hann se typ 20 min eller nåe så ringde sötis mia å ville prata av sig så jag stack till henne å sen blev de en drive till motala igen å hem till tessan! dom drack vin och jag tittade på :P hahah eller liiite liiiiiite smaka jag.. :P Efter massa skitsnacka å partymusik ville mia dra till hugo. tyckte att de lät som en utmärkt idé. Så nyktrast i sverige gick jag ut på krogen å shakade röven :P hahah Kul hade vi iaf =) 

Faaan jag vill inte sitta hemma å glo! de e fint väder å jag vill hitta på nått! Å så saknar jag min Cattis! ska ringa den tokan å se va hon styr me.. 

Soo looong...

Over And Out! / Fiii 

RSS 2.0