Helgens festligheter

Jag blir ju inte bättre på att uppdatera bloggen känner jag.
Fast i helgen har vi haft fullt upp.
Vi skulle haft vikarie fest i fredags men de blev inställt. Lite tråkigt att folket banga.. men men.. Vincent skulle sova hos mamma och pappa så vi passade på att festa lite iaf. Händer ju inte allt för ofta att vi kan göra de tillsammans. Jag drog dock till Emelie först och så möttes vi upp hemma sen.
Riktigt kul hade vi och sena ut var vi med. Tror vi va på krogen vid 1 hehe.
Lördagen åkte jag och hämta prinsen och sen bar det av till Brodds stuga i västervik och hade det mysigt. Så himla fint det var där!! Har bara sett kort därifrån innan och det var verkligen paradiset på jorden! Men sorgligt nog togs det inte ett endaste kort!
Igår firade vi Linnéa som fyllde 6 år! Fick jätte god smörgåstårta och jordgubbs tårta! mumma var det kan jag lova!
Trötta som få var vi när vi kom hem så det fick bli kina mat och film. Myshelg för hela slanten har vi haft och idag ska jag ut och käka med jobbet. Vi bara göttar oss just nu men det är vi värda tycker jag.Morsning korsning!

Shit vad dålig jag är på att uppdatera här. Sorry folks!
Jag har lixom inte riktigt tid att sitta så mycket vid dumburken.. Jobbar mycket och min lediga tid prioriteras till Vincent såklart.

Annars har det inte hänt så mycket tror jag.
Eller JO jag och Helena tog en road tripp till Ullared i tisdags! Riktigt kul var det och jag med mitt lokalsinne lyckades naturligtvis köra fel med en gps... fel avfart på mortotvägen. Så vi var på väg mot Helsingborg i stället för Göteborg.
Vart nog bara två mil fel som tur var! :)
Fick med mig lite saker hem iaf. inte så mycke kläder dock med lite till Vincent och lite tavlor och shit till hemmet.
Till mig vart det ett linne, en tjock tröja, trosor och strumpor. Mathias fick bara strumpor.. fanns verkligen Inget snyggt till honom!

Vincent reser sig upp mot allt han kommer åt och favvo platsen är framför tvn. Där står han som förtrollad och tittar sötungen! Dansar till all musik gör han med. Mammas lilla ♥

Ikväll blir det jobb mellan 15 o 21. Sen blev det visst utgång med Ewe. Va ett tag sen nu så det ska bli kul! :)
Söndagen blir en slappardag! Ska hem till mamma och pappa och käka lite och mysa.

Funderar på att dra ner till gymmet en sväng på fm.. men först ska Vincent få frukost.

Puss på er

Fun

Det blev en teutonia fun till lillprinsen! En röd och jag är super nöjd!!

 

Nu ska vi dra ut till mina föräldrar en sväng och ikväll är det jobb som gäller.. kanske uppdaterar när jag kommer hem igen!

Puss


RSS 2.0