Det är ingen tävling!

Herregud! Det är allt jag har att säga. tackar gudarna att jag inte är medlem på familjeliv.se och bloggar genom dom!
Folk på den sajten är ju fan helt fel PIIIIIIIIIP i huvudet!

Hittade en artikel (har läst många som gjort mig förbannad) men den här tog priset!!!

http://www.familjeliv.se/Forum-3-101/m52351526.html

Varför hoppa på varandra som föräldrar om både det ena och det andra? Är det nån form av tävling om vem som är den bästa föräldern i världen eller?
VAR FÖRÄLDER ÄR DEN BÄSTA TILL SITT EGNA BARN! Glöm inte det!

Usch nu är jag sur! Än har inte jag blivit påhoppad o hur jag är som förälder och det är jag glad för. Fast å andra sidan skulle jag inte ta åt mig av andras kritik inte mer än att jag skulle bli förbannad och ge svar på tal.

Nä nu får det bli en kopp kaffe till

Tack och Hej!

Kommentarer
Postat av: Cicci - Mamma till lilla J.

Oj det där lät absolut inte kul.. med tävlandet!! hmh!Påtal om yoghurten, så är det puréoghurt som står i hyllorna bland barnmat! Det står inte att det är nån kalsium i den? Det står att det är ett nyttigt och mättande mellanmål och kan ges från 5-6 månader!

Det står på oxå att varorna innehåller inte gluten... Så det ska nog inte vara nån fara! Jag ger inte vanlig youghurt alltså! :o)Och kaffet tar vi såklart när du har tid och är på bra humör så känn ingen stress på de!!

2010-05-06 @ 12:09:28
URL: http://ceciliahansen.blogg.se/
Postat av: Cicci - Mamma till lilla J.

Nej klart jag inte tar det fel :o) jag förstår!! hehe..Men våran bvc tant har inte sagt något öht om bra och mindre bra mat. Hon säger att man ska avgöra själv! I vilken takt man vill ge mat och vad manvill ge sitt barn.. så vi har kört på de.. Vi har inte äst några böcker eller direkt frågat nån, utan vi kör och ger som vi känner.. Testar av lite så hon tål de hon får å visar sig inget konstigt så kör vi mer på de!! Det är skönast att slippa gå efter vad som är bra och dåligt! För somsagt alla säger så olika.. så vi kör HELT på våran egen känsla och tycke! :o) Det enda vi inte ger är annat än vatten att dricka.. för det känns lite onödigt att börja ge exempelvis fruktdryck när hon nu gillar vatten.. för då kanske hon sen inte vill dricka vatten när hon fått smak på nåt annat.. å vatten är ju alltid bra ia alla lägen!! :o)Kramkram

2010-05-06 @ 13:07:59
URL: http://ceciliahansen.blogg.se/
Postat av: Louise,mamma till Alva

Haha ok tack :)

Körde faktiskt utan, bara kryddor och lök men även fetaost :)

kram

2010-05-06 @ 14:22:30
URL: http://loouiseroos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0