Lost in the djungel...

Hmm.. nu är jag inte alls lika säker på om jag vill ha en liverpool längre... va inne på babyproffsen idag och kika de lite och kollade upp vad som ingick till den osv.. Då helt plötsligt hittar jag en annan babytravel jag fastnade för.. Milanon.. den kan man vända sittdelen på vilket inte går på liverpoolen. Nackdelen med Milanon var att den var otroligt klumpig att fälla ihop.. för att få den så liten som möjligt var man tvungen att knäppa loss sittdelen och med tanke på att vagnen ofta följer med i bilen blir det mycket knäppande fram och tillbaka och då slitage i fästena..
Sen helt plötsligt fick jag för mig att amsterdamen var tillbaka på listan också...

Den andra tanken som slog mig sen var att på både milanon och amsterdamen kan man sätta dit en liggkorg...
Vi har inte planerat fler barn men jag vill ha ett till iaf. När vet jag inte men ett syskon ska han få helt klart!! Så då är ju frågan när man går och köper en sprojtans ny vagn.. Är det värt att lägga pengarna på en vagn som bara är sittvagn eller ska man ta en som vi sedan kan behålla och ha till eventuellt kommande nästa barn? dom alla har samma pris. Det som tillkommer är i sånt fall en liggkorg den dagen de i så fall skulle bli aktuellt..
Men.... Kommer nästa barn om 5 år vill man ha kvar samma vagn då och finns det ens liggdel att köpa som passar?
Suck jag blir lite snurrig i skallen på det här känner jag..
Tror jag och M har en del att prata om innan vi bestämmer oss för vilken vagn de blir i slutet..

Någon som har erfarenheter av dessa vagnar hojta gärna till och ge ert tycke om vagnen.

Liverpool                            Amsterdam                            Milano

Puss

Kommentarer
Postat av: FLOOSAN

skit svårt det där med vagnar har tyvärr ingen erfarenhet av dessa vagnar men önskar dig alla lycka

2010-05-13 @ 22:37:58
URL: http://floosan.blogg.se/
Postat av: Helena

Amsterdam är superbra. Blir liten o smidig när man fäller ihop den. Har inte mycket att klaga på den alls förutom att liggdelen måste tas bort när man fäller ihop den och att sittdelen inte är vändbar.

Är inget problem för oss egentligen då vi vände på Ida när hon var 6 månader då hon vägrade sitta mot oss i vagnen.

Nu har vi inte använt sittdelen utan bara provat den och det man märkt är väl att sufletten sitter ganska högt upp o ger kanske inte så bra skydd mot solen o det. Annars så är det en superbra vagn och helt klart prisvärd. Tror nog inte att det skulle vara några problem att få tag i en liggdel om ni skulle skaffa en till om ett par år då det är en väldigt populär vagn och som inte kommer försvinna från marknaden.

2010-05-13 @ 22:45:25
URL: http://nogg.se/Naugtybynature
Postat av: bitterfittan

hoppas du har en fin torsdag sötnos? (:

2010-05-20 @ 18:15:56
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se
Postat av: ann

råkade ramla in på din blogg och såg att du funderar på vagnen jag köpte idag! :-) Babytravel Liverpool. Har bara kört den lite grann ute idag och än så länge är jag väldigt nöjd. Min lilla kille är 15 månader o sover fortfarande ganska mycket i vagnen och för det funkar den fint. Har sen tidagare en emmaljunga citycross och det är ju såklart stor skillnad att köra smidiga liverpool mot den. Men city crossen är ju såklart mer riktig vagn och för längre turer i tex spår eller om vi ska vara ute hela dagen blir det nog gamla vagnen vid sådana tillfällen. Så om din son inte är så gammal än kanske ni också vill spara "stora" vagnen ett litet tag till. Lycka till med vagnvalet!

2010-05-27 @ 17:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0