Ny adress!

Flytten är avklarad. Bara lite små grejer kvar i gamla och lite städning kvar. 
Jag och Maria har varit och städat hela dagen idag typ så nu är ivartfall köket och badrummet klart! Känns riktigt skönt!
Jag och mamma ska ta resten på lördag sa vi!

Inskolningen hos dagmamma ha börjat och det går jätte bra! Imorgon ska Mathias lämna Vincent själv en stund. Jag måste jobba i morgon så jag är inte med alls då. 
Men jag är helt säker på att det kommer gå jätte bra! 

Nya lägenheten är verkligen kanonfin! Vi trivs som bara den här hemma! 
Bara lite gardiner som ska upp.. men jag vet inte alls vad jag vill ha för nått i vardagsrummet! Jätte svårt är det! Har hittat ett par som jag vill ha med dom var inte billiga.. Alltid ska det vara så! Allt man hittar som man verklgen fastnar för ska kosta skjortan! Men iofs har jag ju fått fast schema ett tag framöver nu så jag borde kanske ta mig råd till sånna saker för en gång skull! Inte bara köpa massa mat för alla pengar!
Usch vårat matkonto är inte att leka med har jag räknat ut.. jag har alltid sagt: det sista jag kommer dra in på är maten men nu vetifasen! närmare 6000 i månaden på mat i en famlij på 3 låter de vettigt? Jag tycker faktiskt inte de! plus en tusenlapp minst på bilen varje månad. Nä! Nu får det vara slutätet och slut åkt för familjen Jansson/Henriksson! Jag ska ha nya gardiner!

Nä Nu ska jag ta och slänga mig i soffan och glo på tv en stund innan sängen kallar. Upp och jobba i morgon igen somsagt! 

Indo

Sitter och drömmer mig bort till den nya lägenheten... Jag vill ha nya möbler!!!
Jag vet precis hur jag vill att mitt hem ska se ut!
Jag vill ha Indo serien från mio.. Den som inte längre finns kvar i deras sortiment...
Finns massor på blocket men allt är så dyrt! Ulfåsas maxi soffa vill vi med ha och den är inte heller så billig..
Men den som inga pengar har, får allt ha sina gamla möbler kvar.
Dessa möbler är det jag vill ha:

Skulle göra sig väldigt bra hemma hos oss! (bilderna är lånade från googel)

Nu är det minsann inte långt kvar tills vi flyttar till vår fina lägenhet! Ska bli skönt att få slå ner arslet och veta att nu ska vi bannemej inte flytta förns den dagen vi köper ett hus!

Nu blir det film och sen sängen!
Ha en supermysig fredag gott folk.

Happy!

Nu är det snart dags för flytt igen och vi längtar!
Ska verkligen bli skönt med större!
Senaste tiden har det hänt en del roliga saker! Vincent har lärt sig gå! ♥
Jag har fått schema på jobbet fram till nyår så nu slipper jag hoppa mej fram på timmar ett tag framöver!
Får se hur det blir efter nyår om jag får förlängt på schemat eller hur det blir! Hur som helst är jag jätte glad för det!
Vincent har fått en plats hos dagmamma. Så nästa torsdag ska vi dit och hälsa på. Sen skulle inskolningen börja veckan efter. Ska höra med dom om det finns möjlighet att flytta fram det en vecka för då har vi hunnit flytta.
Känns jätte skönt att det blev en dagmamme plats som jag ville. Tycker han är förliten att börja på dagis.. även fast de har småbarns grupper så känns det med tryggt att ha honom hos dagmamma. Bara en "fröken" att ty sig till. Inte massa olika fröknar och så kommer de in vikarier.. Nä tror det känns tryggare för de små liven att ha en att ty sig till.
Idag ska jag försöka hinna packa lite. såg igår att dom som har lägenheten nu hade fått ner gardiner och grejer så de kanske inte är en omöjlighet att vi snart får tillgång till lägenheten 

Såhär ser den ut!


Nä nu tillåter inte prinsen att jag sitter här mer och drönar.. Bästa att leka lite med honom. 
Puss på mej!

RSS 2.0