Ticktack...

Tror jag hostar lungorna ur mig snart.. :S inte kul alls!!!! hoppas verkligen inte att jag hostar av ett revben igen! aj aj!
Idag har jag sovit hela dan. Eller tills jag va tvungen att gå upp ur sängen och åka till jobbet.. usch de va mindre kul! men de e bara i morgon me sen e jag ledig två dagar =D sköööönt då kan jag kurera mig!
Efter jobbet la jag mig på gräsmattan en stund å studerade stjärnorna.. de e meteorit regn mellan den 11 å 13 för den som inte visste de.. såg faktiskt lite grann =) men insåg snart att de inte va alls kul å ligga där själv utan min Mathias...
Miss him sooooooo!!! <3

Vi har verkligen haft en jobbig period innan han åkte så hans resa har gjort oss gott.. Nu e de jätte bra mellan oss trots att han e långt bort.. Men nu känns bättre än någonsin! Så nu kan ni som tycker att de e så kul att spekulera i mitt och Mathias förhållande sluta upp me de! Ni måste ha så mycket annat att lägga energi på än hur vi har de!? Jag vet iaf vart ja har honom! Sen skiter ja fullständigt i allas falska påhitt om ditt å datt!

Räknar verkligen tiden nu.. de e fan inte långt kvar tills min älskade prins kommer hem! =D Bara tanken får de att kittla i hela kroppen =) hela jag bara lyser av bara tanken att de inte e långt kvar! och de kommer gå fort.. jobbar ju hela tiden! sover och jobbar. och så är jag omgiven av mina underbara vänner som fått tiden att gå fort! Ni e underbara <3

näpp nu ska ja ta mig en nattmacka och sen krypa ner i sängen!
Natti natti

Puss och Hej / Mathias TjejI Wanna Grow Old With You
                                           

kommer inte på nån bra rubrik!!!!!

Nu är de gjort... känns skönt! Tack Verra för allt i helgen!

Nu ligger ja nedburrad i soffan och tycker synd om mig själv...  jag e sjuk :'(
Har fått tillbaka min hosta och den e fan inte rolig!!! Så min nya bästa vän har blivit oxis, min inhalator....

Usch vill bara att tiden ska gå nu så mathias kan komma hem! fan va jobbigt de e!!
fast vi pratar me varandra varje dag e de så sjukt tomt hemma..
Jag räknar dagarna tills ja får se honom och pussa på honom igen! min prins <3

Näpp nu ska ja hoppa in i duschen och fixa till mej och åka in till Cattis å Micke!

Puss och Hej/ Mathias tjej!!!


RSS 2.0