Life can be a bitch, But so can I

Oj oj oj vad jag har blivit dålig på detta!! Fy skäms Fii!!
Men men så e de väl när man har ett liv å massa saker å göra hela tiden.. :P

Vet faktiskt inte vart jag ska börja har hänt sjukt mycke saker sen ja skrev sist!
Dock ganska mycke fest.. har blivit en del fester här hemma som både har slutat bra och dåligt.. :P men midsommarafton tog fan priset! Shit vilken jävla kväll! Tyckte förberedelserna för den där jävla dan va nog men ikke! stressade röven av mej först in till motala å träffa mamma på banken, sen vidare till affären och fylla på skafferiet åka till syrran för att plocka jordgubbar å köpa potatis, hämta spriten, städa huset å fixa å dona inför den stora dagen å detta alldeles själv..för de va ju en viss liten mathias som tyckte att de va mycke roligare att va på brygget å sjunga karaoke än att hjälpa sin flickvän i huset där de skulle va fest en dag senare.. aja när ja väl fixat klart de kom jag på att fan ja har ju inte käkat nått på hela dan så de blev att ta en sväng till motala till donken å passa på att titta upp hos cattis å micke å säga hej. Sen blev de raka spåret hem å bums i säng.. upp tidigt å fixa de sista.. Mathias kom hem lagom tills allt va mer eller minder klart.. Tror han satt upp kameror i huset så han skulle veta när han skulle komma hem den lille fan ;) 
Sen blev det sillmiddag och snapsvisor och kubbspel och massa skoj =) vet inte när kvällen urartade.. såg inget av de som hände men de slutade me att alla va osams å missförstod varandra å inget va bra nånstans.. våran dörr gick sönder å jag fick skiten för allt!
Usch fy fan vilken jävla kväll!
Dan efter firade jag och mathias ett halvår.. blev väl inte så mycket av den dagen.. ett gäng bakfulla människor låg nerburrade i soffan å tittade på disney chanel..
Sen kom söndan å mathias fick för sig att han ville föjla me Dan och oskar till ängelholm så han stack dit å kvar ensam i all katastrof va jag.. Jag kommer Hata midsommar för resten av mitt liv! BLÄ! Aja de va min midsommar iaf! hoppas att alla andras har varit betydligt roligare.

I veckan som gått har jag och min kära mamma och syster städat ur lägenheten och kört hit allt som va kvar.. Maria och jag städade det sista idag innan besiktningen och den gick igenom utan några problem =) tjihuu äntligen nått som går som de ska!
Tack underbara pussunge för hjälpen!!!!!
Va hos brorsan med min blivade bil idag för å kolla så att all va som de skulle men han va lite tveksam.. de e ju lustigt att den dag som börja så bra sluta me skit..
aja fick ju igenom mitt banklån iaf så nu hoppas jag på att blir bra! några bra saker händer faktiskt lite titt som tett i mitt liv men denna jäffla månad har fan varit förjävlig! GAAAAAAAH! Men kan ju se de från den ljusa sidan den e slut på tisdag och då sitter pengarna på mitt konto! Tjihuuuuu! rik jävla bitch blir jag! Haha!
näpp nu ska jag inte sitta här och beklaga mej över mitt förtillfället kattastrofala liv!
ska ta å stöka till lite extra i huset tror ja.. mathias kommer hem i morgon och han har lovat att städa när ja e på jobbet =D haha!

Over And Out / Fiiii

Life can be a Bitch, But so can I moahahaha!

RSS 2.0