=)

Helgen har varit full med massa spektakel! Har haft en as rolig helg! Fredan bar det av till parken me Zara, Jenny, Anna, Sarah, micke, Virre, Didas, mf.. kommer faktiskt inte ihåg alla som va me :P haha!
Träffade som vanligt mina kära askersundare när ja va där =) alltid lika kul eftersom man inte är i den staden allt för ofta.
Verris och jag sprang runt och yrade mest hela kvällen :p haha båda lika fulla och glada!

Lördag morgon var dock inte alls kul! :P Hade jordens jävla huvudvärk hela dagen! USCH!
Men som tur va släppte det frammåt kvällen! Blev inget barnvakteri för Emma slapp jobba.
Fest hos Ewe blev det och sedan Harrys! Jävlar vilken lyckad kväll! =D
Söndagen va jag faktiskt inte ett dugg bakis =) Skööönt! Hjälpte Lina att städa brygget och sen hämta Tias och åka hem.

Igår blev det en tur till mamma och pappa för att tvätta bilen.. Ren och fin blev den =D fick visst fart på pappa me när jag satte igång.. när jag va klar fortsatte han med deras bilar fast han sa att han inte skulle ;) hehe så fick vi lite god mat me =D

Idag har jag städat mer eller mindre hela dagen. Men va tvungen att ta ett litet brejk.. fan skiten tar ju aldrig slut!!!?! vart kommer allt skräp ifrån?! skulle behöva ha en stor fet herrgård för att få plats med allt vi har...
Har rensat i min garderob med.. Allt som inte har använts de senaste året åkte nu.. :S

Nu är det dags för lite käk..

Over And Out! /Fiii

ooops I did i´t again...

Shit vad jag är dålig på detta!! Blogga alltså...
Sitter nästan aldrig vid datorn längre trots att ja precis köpt en ny dator! Är så sjukt nöjd med den! underbart med en laptop!
Tar ingen plats och man kan enkelt ta med den vart man vill! Men som sagt det blir inte att jag sitter här så ofta. Jobbar rätt mycket och så har jag så mycket annat att styra med så jag hinner inte..

Idag har jag jobbat hela dagen 4e morgonen irad så nu är jag helt slut! Alla som känner mig vet att ja verkligen inte är en morgon människa! Hatar tidiga mornar! bläää! Men måste försöka hålla mig vaken till sena natten idag så jag kan sova halva dagen i morgon. Ska börja jobba natt nu med =) så jag ska jobba natten mellan tisdagen och onsdagen. Ska bli jätte kul!
Efter jobbet åkte jag och Tias och shoppade =D åkte till Karlssons och jysk och så blev det citygross och sen maxi.
Så nu sitter jag här i soffan med mitt kaffe och myser i min nya morgonrock! Hur skönt som helst!
Mathias har fått sina nya dator nu så han sitter och spelar.

I helgen ska vi vara barnvkat till Mathias systers barn. Ska bli kul, hoppas det går bra bara. Har inte varit barnvakt åt dom förut men tror inte att de ska va några problem. =)
Kanske blir parken på fredan me My med! vore kul! Ska ringa Verrisen me å se om hon ska me. mina söta Askersundare =)

Satt och pratade med Mathias kompis tjej för ett tag sen och det visade sig att hon kom från askersund och att vi kände samma folk där ifrån. Lite kul tyckte jag!

Nu är det dags för påfyllning i kaffeglaset.. och så kommer jag inte på så mycket mer att skriva heller =P

Over And Out / Fiii


 

RSS 2.0