Ny adress!

Flytten är avklarad. Bara lite små grejer kvar i gamla och lite städning kvar. 
Jag och Maria har varit och städat hela dagen idag typ så nu är ivartfall köket och badrummet klart! Känns riktigt skönt!
Jag och mamma ska ta resten på lördag sa vi!

Inskolningen hos dagmamma ha börjat och det går jätte bra! Imorgon ska Mathias lämna Vincent själv en stund. Jag måste jobba i morgon så jag är inte med alls då. 
Men jag är helt säker på att det kommer gå jätte bra! 

Nya lägenheten är verkligen kanonfin! Vi trivs som bara den här hemma! 
Bara lite gardiner som ska upp.. men jag vet inte alls vad jag vill ha för nått i vardagsrummet! Jätte svårt är det! Har hittat ett par som jag vill ha med dom var inte billiga.. Alltid ska det vara så! Allt man hittar som man verklgen fastnar för ska kosta skjortan! Men iofs har jag ju fått fast schema ett tag framöver nu så jag borde kanske ta mig råd till sånna saker för en gång skull! Inte bara köpa massa mat för alla pengar!
Usch vårat matkonto är inte att leka med har jag räknat ut.. jag har alltid sagt: det sista jag kommer dra in på är maten men nu vetifasen! närmare 6000 i månaden på mat i en famlij på 3 låter de vettigt? Jag tycker faktiskt inte de! plus en tusenlapp minst på bilen varje månad. Nä! Nu får det vara slutätet och slut åkt för familjen Jansson/Henriksson! Jag ska ha nya gardiner!

Nä Nu ska jag ta och slänga mig i soffan och glo på tv en stund innan sängen kallar. Upp och jobba i morgon igen somsagt! 

Kommentarer
Postat av: Jennie S

heej.. kul att ni trivs i nya lyan.. här komer en adress med lite halv vettig priser på gardiner.. vet ju in va du har för smak men jag gillar hiss gardiner o längder=) KRAM PÅ ER! http://textilonnet.se/

2010-10-31 @ 10:53:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0