Buzz

Jag är en buzzador som ni redan vet och för ett tag sen mottog jag ett paket med blöjor från pampers. Deras nya active fit.
Tyvärr har jag inte så mycket positivt att säga om dom blöjorna mer än att dom är väldigt tunna och mjuka..
Passar enligt mig bäst på dagen.

1a November

Godmorgon på er!
Här hemma har Vincent precis fått frukost och jag har druckit mitt kaffe. Funderar på att ta en kopp till :)

Har blivit lite dåligt med inlägg här men jag får fasiken inte ihop tiden! Och inte heller nått bra och intressant att blogga om så de får bli lite då och då. Veckan som gått so far har jag jobbat. Var ledig i måndags dock. Men jobbade helgen. Idag jobbar jag kväll och börjar inte förens klockan 3.
På min lediga dag var vi och tittade på en lägenhet och vi fastnade direkt för den! Jättefin och helt nyrenoverad! :)
Så nu på dagen idag ska vi ner och skriva på vårat nya kontrakt. 1a November flyttar vi igen! =)
Vi får inte plats här och den nya lägenheten är en 5a perfekt till oss! Eller den räknas som 5a men är mer som en 4½a Har en stor matsal som räknas som ett rum.
Nähä dags att jaga vilde igen. Dom är snabba di små rackarna! ;)
Ha en fin dag alla söta där ute!

Puss

Blondiner har fan inte roligare (iaf inte jag)

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt mig själv!
Jag har gjort det igen.... blonderat håret och som alltid är det samma visa.. håret är gult! Och nu såhär i efterhand ångrar jag mig och vill slänga i en höst brun färg.
Det är dags att inse nu Sofie. SLUTA BLONDERA HÅRET!!!!! Jag kommer ändå aldrig få tillbaka den blonda färgen jag en gång hade! och nu när jag tittat på kort var faktiskt håret jätte fint!


Bra då var det sagt! I morgon är det jag som åker till maxi och köper ett paket brun hårfärg och nästa gång jag börjar shibbla om blondering vill jag att nån slår mig hårt på fingrarna! AJABAJA!


Idag har varit både bra och dålig dag. Efter ett antal försök att matta ner de gula pigmenten i håret (med både blondering och silvershampo) gav jag upp och insåg att jag får stanna inne idag med. Men så ringde dom från platen och sa att vi ska få komma och titta på en större lägenhet. De gjorde mig glad! Har dock lite att diskutera vad de gäller eventuell flytt för det handlar om en hyres höjning på 1500 i månaden..


Vincent har varit väldigt mammig idag och jag har nog hört mamma 1 miljon gånger idag. Jobbigt i stunders hetta men så mysigt ändå! Älskade unge! ♥
Han är så söt. Han envisas med att lyfta upp alla leksaker i soffan eller på bordet men alla saker orkar han inte bära riktigt. Blir så full i skratt när han kämpar och kämpar och tillsist blir han så arg och då kommer de illröd i ansiktet MEMME, MEMME, MEMME (memme=mamma)


Nu kom mannen min hem med kebabrulle Mums.

Smell U Later

RSS 2.0