Mer uppdatering!!

Kanske är bäst jag fortsätter skriva nu när jag slängde in ett inlägg här om dagen ;) 

I morse tog det verkligen emot att gå upp och jobba. Vincent har sovit oroligt i natt och väckt mig varannan timme ungefär hela natten. Men när man väl kommer igång så är det lugnt som tur är.
Nu sover lillfisen sen middag och när han vaknar ska vi nog ge oss ut och käka glass i det underbara solvädret! 

Påtal om något helt annat så tittade jag i kattungarnas öron här om dagen och dom såg verkligen inte fina ut.. Så på torsdag nästa vecka ska vi till veterinären och kika på dom. Misstänker att det är skabb. Lika bra att gå igenom dom så är det gjort sen. Kanske kan beställa tid till kastrering av Viggo oxå. Är lite osäker på om jag ska sterelisera Lisa. Dom är ju inne katter.. aja vi får se vad veterinären säger om det.

Förövrigt har det varit en lugn och skön helg. Har bara myst och lekt och njutit av solen. Synd att den tar slut så fort bara..!

Tänkte uppdatera med lite bilder.


Busungen på sin favoritplats där han sitter och tittar på alla brum brum.


Lisa och Viggo.


Jag och pinsen! ♥
Im Back!

Hejsan hoppas! Det var inte igår!!
Fick för mig att jag hade lust att slänga in ett par rader här inne igen.
Det har hänt mycket ses sist som ni kanske förstår, men allt kan jag ju inte klottra ner här. Då kan ni sitta här i en halv evighet och läsa!
Vi har hur som helst blivit 5 i familjen.
Två små ullbollar flyttade hit i måndags (två katter alltså). En Viggo och en stackars krake som fortfarande är namnlös. Mathias kallar henne för brumme-lisa vilket jag tycker är hemskt!! Det får hon inte heta!
Jag tycker hon kan heta selma men det vill inte Mathias.. hmm.. svårt det där men namn, men det kommer väl någon dag får vi hoppas.
Förra helgen var det premiär för ute harrys! Riktigt rolig kväll!
Jobbade till halv tio på kvällen, sen stressa hem för att duscha och byta om för att ta mig bort till madde och sen vidare till harrys! träffade massa folk och hade skitkul hela kvällen! Sjukt bra stämning överallt! :)
Den här helgen blir det mys-helg med familjen. Är ganska trött efter en veckas hårt slit.
Har varit sjukt trött hela veckan och somnat på soffan varenda eftermiddag här hemma. Så det ska blir skönt att bara mysa hela helgen lång!

Nä nu ska jag nog ta mig en titt i skafferit och se om det finns nått gött. Sen blir det att fortsätta slappa framför datorn med lite skön musik!

Ta en trevlig kväll!

Enjoy! 


RSS 2.0