En vädligt stolt mamma!

Jag får inte ihop tiden så det kommer att bli så att det kommer ett inlägg då och då. Just nu är jag inne i en period där mycket tankar om framtiden snurrar. Vad vill jag med mitt liv? Jag har en tendens att alltid sätta mig själv åt sidan och se till så alla andra runt omkring mig är tillfredställda. Men i helgen fick jag mig en riktig tankeställare! Vad vill jag med mitt liv? Vad är mina mål här i livet? Jag kommer iaf inte skriva ut det här på bloggen utan kommer nog starta en ny blogg som är låst för att jag själv ska kunna skriva ner vad jag känner och bolla med mina egna tankar. Kunna gå tillbaka och se vad jag kände just då. osv. Vissa av mina vänner kanske kan få ett lösen till den. För att ensam sitta med massa tankar kan ibland göra att man kör fast i ett spår.. 

Nog om det nu!
I helgen var jag iaf i Vadstena hos min älskade Jennie! 
Mycket prat om allt och ingenting och såklart nintendo wii! 
Jag är så fast i mario kart!! Jag vill ha!! haha
Vincent sov hos mamma och pappa som han tjatat om ganska länge. 
Han är för söt min lilla prins. Han har börjat prata i en rasande fart och tydligt. Förstår saker och ting på ett sätt han inte gjort förut. Så stolt över alla hans framsteg. Mammas älskade lilla hjärta! ♥

Han är precis som sin mamma var i samma ålder sko-o-man!! Han älskar att prova skor! Även bilar. Men inte vilka bilar som helst utan det ska vara BMW! Många olika bilmärken kan han och har kan urskilja dom när de kommer åkandes på gatan. 

Igår var vi på bvc och han imponerade på sköterskan med sitt bilkunnande och sitt duktiga sätt att prata.
Anledningen till att vi var på bvc är att han han problem med sin mage.
Vi misstänker att det kan vara gluten. Han växer och går upp i vikt som han ska och ligger perfekt på kurvan. Han är förmodligen inte helt intollerant men vi fick iaf ta ett blodprov igår. Vi hann inte embla innan men vet ni?! 
Han sa inte ett ljud när dom stack honom!! Jag var såå stolt när vi gick där ifrån! Så himlans duktig så det finns inte!!
Han fick låna med sig en bilbok av sin bvc-sköterska ner till labb så han skulle ha något att titta på när dom stack honom och där i fanns det bilder på BMW som han så glatt talade om att det var för labb-sköterskan. Vilket visade sig att hon själv var BMW fantast ;) Det hela slutade med att Vincent fick med sig två saker hem för han varit så duktig. 
När vi kom hem lagade jag hans favorit mat och så fick han några godisbitar! 
Det tyckte jag att han var värd! Klockan börjar närma sig hämtning hos dagmamma så det är bäst att jag sätter fart här hemma med det som ska hinnas innan familjen trillar in.

Ha en fin dag alla där ute! Puss


Kommentarer
Postat av: FruOlsson ♥ MammaTillTre

Sv; Ja usch, det är inget kul...han får panodil nu i förebyggande var 6:e timme, så han inte ska ha sååå ont iaf. O det verkar va på väg åt rätt nu. :)

Kramar

2011-10-24 @ 17:52:01
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0