Lördag it is!

Jag skäms! Jag är så sjukt dålig på det här med att blogga!
Jag tänker inte på det och när jag kommer på att jag ska göra de så har jag inte tiden!

Men men.. det kommer ett inlägg här då och då.

Här hemma rullar det på.. tycker tiden går så sjukt fort bara! 
En hel månad har gått sen vi flyttade! Men jag trivs iaf. Lite smågrejer kvar att fixa och saker som ska köpas men de får vi ta lite då och då. 

Vincent verkar ta vår separation bra och det är skönt! Vi hälsar ju på varandra i veckorna och stillar vår egen abstinens efter honom ;) 
Jag tycker det är jättejobbigt när Vincent inte är hos mig så det är skönt att vi kan göra så. 

Just nu ligger min lilla fis och sover middag. Han har hostat en del sen han somna så vi får hoppas att det inte är någon sjuka på väg! Idag har vi varit ute och cyklat på förmiddagen och lekt. Vincent fick en tv av söta Carro som höll på att flytta. Tror ni han är lycklig?! 

Blev ett rätt rörigt inlägg känner jag men så får de va. 
Nu ska jag sätta på lite kaffe och njuta av en kopp innan det är dags att väcka prinsen och ge sig ner på stan. Sean Banan är visst på besök. 

Puss

iPad!!

Vet ni? Helt sinnes, jag kom hem igår från jobbet. Hade haft en riktig skitdag. Det hade kommit avi:er hem om att jag hade paket att hämta på maxi. Det var från postkodlotteriet. Jag hade ingen aning om vad jag hade vunnit men tänkte att det säkert inte var något märkvärdigt. Vincent trotsa så Mathias var snäll och kom hit så jag kunde åka själv å hämta mina grejer. Åkte och handlade och hämtade ut mitt paket och åkte hem. Öppnar mitt paket som var rätt stort ändå.. Och vet ni vad som fanns i de? JO EN IPAD2!!!!!!!
Jag vart så sjukt paff och glad! Trode inte det var sant men det var det!
Det är som dom säger, plötsligt händer det! :)

Trött tjej efter helgen!

Hej och hå.

Nu har jag äntligen flyttat och gamla lägenheten är tömd!
Alltid en skön känsla när man är färdig och kan släppa allt gammalt. Här hemma är det ett kaos just ju dock med alla kartonger och grejer som ska upp osv.. Men ikväll tar jag de lite lugnt och njuter i soffan framför tvn. Kanske att jag får ett ryck och grejar lite senare sen. 

Vincent kom hem idag efter att ha spenderat helgen hos momor och morfar. Det var en glad prins som kom hem och blev glatt överaskad av sitt nya fina stora rum! han slocknade nyss här så får väl se om han sover hela natten eller om han vaknar om ett par timmar. 

Nu ska jag iaf fortsätta att inte göra någonting! Det var rätt skönt ;)

Peace!

RSS 2.0